Kuvaaja Ville Honkonen?

73725_10151285067704262_197888000_n

Työskentelen lehtikuvaajana sekä TV kuvaajana. Asuinpaikkani on Oulu. Olen erikoistunut nopeisiin ja vaativiin uutistapahtumiin 13 vuoden kokemuksella. Lisäksi kuvaan lehtitalojen toimeksiannosta säännöllisesti aiheita laidasta laitaan. Toimin koko Pohjois-Suomen alueella sekä myös muualla; alueeni on aikalailla akselilla Kokkola-Kuusamo-Kemijärvi sekä ulkomailla ruotsin puolella. Kuvaan aktiivisesti myös urheilua niin lehtitaloille kuin televisiokanaville, suosituimpana lajina jääkiekko. Myös reportaasit kiinnostavat kovasti. Olen lisäksi toteuttanut yli 150 yrityksen pienimuotoista yritysesittelyä / mainosta. Myös hääkuvauksia ym kannattaa kysellä.

Käytössäni on nopeaan videotuotantoon rakennetut ratkaisut, joilla pitkätkin TV jutut voidaan tehdä alusta loppuun jopa auton takapenkillä. DV AVI – AVCHD 1080p50 väliltä kaikki onnistuu. Käytössäni on Panasonicin SD korteille tallentava videokalusto sekä useita GoPro3 kameroita.

Lisäksi valokuvaukseen rakennetut järjestelmät mahdollistavat kuvien lähettämisen suoraan kamerasta reaaliajassa ja käsiteltyjä kuviakin voidaan lähettää muutamassa minuutissa. Käytän useampaa Nikonin ammattirunkoa + ammattioptiikkaa.

Teen myös suoria lähetyksiä RTMP rajapintaa käyttäen, jopa useiden tuntien suorat nettitv lähetykset onnistuvat 3G/4G verkon yli.

Screenshot 2015-12-10 18.05.48

Valokuvaukset – Videokuvaus (HD) – Uutistuotantoa – Mainoskuvausta – SFL / SJL, OSUT -jäsen